Teknologiakurssi

Teknologiakurssi; Ryhmä 3

Hyvä ryhmähenki on kaiken A ja O

Maanantaina 9.6. aloitimme teknologiakurssin Koneteknologiakeskuksessa. Olimme innoissamme aikaisesta herätyksestä huolimatta. Kurssin alussa saimme tietää, että ryhmäjako oli jo tehty, mistä kaikki eivät olleet kovinkaan innoissaan, mutta siitä päästiin nopeasti yli ja aloittamaan työt. Suurimmaksi osaksi kaikki kurssilla on toiminut ilman sen suurempia ongelmia, lukuun ottamatta 3D-ryhmien tulostus- ja mittausongelmia.

Tein pienen gallupin ja kysyin siitä, mikä kurssilla on ollut parasta, ja vastauksia tuli oleellisista asioista, kuten robotin rakentamisesta ja ohjelmoinnista ja 3D-mallinnuksesta turhempiin asioihin, kuten pienoishelikopterin lentämiseen. Monet myös mainitsivat kurssilaistemme hyvän ryhmähengen. Tästä asiasta olen samaa mieltä, sillä kaikki kurssilaiset tulevat hyvin toimeen keskenään, luukuun ottamatta Tatun muutamia kommentteja, jotka ovat aiheuttaneet hieman eripuraa…

Satunnaisesta sähläämisestä huolimatta kaikki työt on tullut tehtyä kunnolla ja asioita on opittu paljon. Kurssilla on ollut todella hyvää porukkaa, joiden kanssa ollut kivaa oppia, ja joille töiden tekeminen on maistunut. Näin kurssin lopulla on hieman haikeakin fiilis tietäen, että syksyllä koulun taas alkaessa ei luultavasti yhdelläkään kurssilla tule olemaan näin hyvää porukkaa, jonka kanssa nauraa.

-Erika

Mainokset
Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s