Teknologiakurssi

Teknologiakurssi; ryhmät

Ryhmä 1

Fanni, Teemu ja Kristian

Spektaakkelimainen ryhmä, jolta löytyy melkeinpä Tehotytöt-tyyppistä yhteishenkeä. Fanni on ryhmän Papu, Kristian on Pipa ja Teemu Poppana. Ryhmä työskentelee suuren mission äärellä —> täydellisen hedelmäkulhon luominen. Työ on ohutlevytyötä, jossa on paljon vaaroja ja erilaisia salaisia aseita. Tämän takia ryhmä varmasti oppii myös paljon tiimityöskentelystä sekä salaisten aseiden merkityksestä. Vaikeuksien kautta voittoon päästään erityisesti Fannin avulla, sillä hänelle on ruoska vasemmassa ja hiiri oikeassa kädessä, sekä erityisen hyvä auktoriteetti muuhun ryhmään.

Ryhmä 2

Jonathan, Jaakko, Tatu ja Stina

Teknologiakeskuksen bisnesnerot, joiden kanssa ei parane leikitellä. Ryhmältä löytyy intoa tarttua haasteeseen kuin haasteeseen ja tehdä mahdotonkin mahdolliseksi. Tosin… Pieniltä virheiltä ei ikinä vältytä, mutta vastuu on täysin pomolla eli Jonathan Kuoppamäellä. Tosin huolta ei ainakaan projektipäällikön suhteen ole, sillä Jonathanilta löytyy täydelliset Hjallis Harkimon ominaisuudet. Tämän ansiosta meillä on vahva luotto tulevaisuuden bisnesneroihin. Ryhmä työskentelee 3D-tekniikan parissa ja suurena haasteena on luoda maailmaa parantava kahvikuppi. Kahvikuppia tehdessä ryhmän tärkeä tehtävä on pitää hauskaa. Pojat ovat pitäneet huvin ja työn tasapainossa, kun ovat päässeet leikkimään kauko-ohjattavalla helikopterilla ja teollisuusrobotilla.

Ryhmä 3

Erika, Joakim, Matti, Erik

Tästä ryhmästä löytyy totaalisen jäädyttävää potentiaalia. Ryhmä on verrattavissa uuteen Disney-leffojen tähdenlentoon, Frozeniin. Erika on ryhmän kantava voima ja tämänkin tarinan kaunis pikku prinsessa (Anna). Joakim taas on uuttera työntekijä, joka voidaan rinnastaa tarinan suureen poromieheen, joka aina tekee innokkaasti töitä (Kristoff). Matti taas on Joakimin oikea käsi ja on täten poromme (Sven). Erik on ryhmän jokapaikanhöylä (Olaf). Ryhmä on työskennellyt aktiivisesti robottien parissa, eli leikkinyt legoilla. Se jää nähtäväksi, syntyykö tästä ryhmästä suuria tähtiä, vai jääkö se vain ohimeneväksi tähdenlennoksi.

 

Ryhmä 4

Juuso, Matias, Aku, Jere

Ryhmän taidot saavat tukea uskomattomalta mielikuvitukselta ja intohimolta toteuttaa hulluimmatkin ideat. Ryhmän kokoonpano onkin verrattavissa Liisaan Ihmemaassa. Projektipäällikkönä toimii Aku. Akulla on aina kaikki langat käsissä ja hän on valmiina johdattamaan jokaisen robotiikan saloihin (Kani). Juuso on ehtymätön ideapankki ja hieman hullu myös innostuessaan ohjelmoinnista (Hullu Hatuntekijä). Matiaksen rautaiset hermot ja rauhallisuus takaa hänestä tasaisen työskentelijän (Kaalimato).  Jere on taas oikein kunnon veijari ja aina valmiina seikkailuun ohjelmoinnin maailmassa, hymy huulillaan (Veijarikissa). Tämäkin ryhmä työskentelee robotiikan parissa.

Ryhmä 5

Tor, Elias,  Thomas, Aku

Ryhmä on todella rauhallinen, ahkera ja säntillisesti töitä tekevä ryhmä. Tämä ryhmä harhautuu harhateille vain silloin, kun katsovat tiedeartikkeleita/mallinnusohjeita netistä. Elias on ryhmän projektipäällikkö ja pyrkii hoitamaan aina asiat neuvottelemalla eikä ota ns. suuren pomon valtaa ikinä. Tor on ideoija, jonka idea toteutetaankin tämän ryhmän projektina. Thomas ja Aku ovat avustajia, jotka tekevät kaikenlaista hommaa, jotka heille määrätään. Rauhallisuutensa ja älykkyytensä ansiosta tämä ryhmä on kuin Pikku Einsteinit.

-Stina

Mainokset
Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s