Henkilökuva

Henkilökuva: Jarmo

Projektööri Jarmo Keskitalo on hieno mies. Pitkän linjan puuhanurkkalainen on aloittanut askareensa AMK-projekteissa jo ennen insinööriopintojaan. Haastattelijana toimi Sakke.

image

Jarmo luo lempeän katseen pöydällä lojuviin osiin, jotka on valmistettu Uutuus-hankkeessa yläaste-opiskelijoille heidän suunnitelmiensa mukaan. Jarmo oli projektissa aktivoimassa nuoria tekniikan alalle.

Mikä on ammattisi? Projektiassistentti, opiskelija.
Mitä se sisältää? Kannan vastuun T&K-projektien tuotannosta niin oman valmistuksen kuin alihankintojen osalta. Promotoin myös teknologiateollisuuden koulutusta ja ammatteja koulujen välisessä yhteistyöprojektissa. Joskus jopa tekemällä leppäkerttuja. Opiskelijana yritän lukea itseni kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi. Puuhanurkkaan se on nivoutunut mm. 3D-printterin rakentamisella.
Miksi olet täällä? Päädyin Puuhanurkkaan jo ammattikoulussa, suorittamalla viimeisen vuoden opinnot siellä. Sittemmin olen jo alkanut kuulua kalustoon.
Millainen Puuhanurkan rooli on mielestäsi? Ammattikorkeakoulu on englanniksi ”University of Applied Sciences”. Me olemme siinä se ”Applied”.
Mikä on parasta Puuhanurkassa? Puuhanurkka ja yleisestikin Koneteknologiakeskus on konetekniikan sulatusuuni, jossa on mahdollisuus kohdata erilaisilla taustoilla ja erilaisille työnantajille työskenteleviä. Ennen kaikkea tämä paikka antaa todella paljon mahdollisuuksia aktiiviselle tekijälle, joka pitää silmänsä auki.
Millainen on koulutustaustasi? Ennen ammattikorkeaa kokeilin montaa eri alaa ja koulua, kunnes kävin kone- ja metallialan perustutkinnon, jossa suuntauduin koneistajaksi.
Kerro lyhyt työhistoriasi? Konetekniikan ensimmäinen työpaikkani oli Fläkt Woodsin Turun tehdas, jossa pysyin muutaman vuoden kaikki kesät ja joskus talvetkin. Nykyään toimin myös Osuuskunta Tekymissä, jossa vastaan 3D-palveluista (tulostus, mallinnus, skannaus).
Mitä luet mieluiten? Isot Koneet -lehteä.
Mitä luit viimeksi? Brezhnevin katoksessa ja muita juttuja Nesteestä.
Kerro vapaasti itsestäsi: Eniten kiinnostaa kaikki.

Sitaatti:
Itsehän olen keksinyt termin puuhanurkka.

Sossumediassa Jarmo pöhisee sekä blogitouhuissa (Oikokulma ja lyhytpostauksiin viritetty Tiivistä tekstiä), että Twitterissä ja LinkedInissä.

Mainokset
Normaali

6 kommenttia artikkeliin ”Henkilökuva: Jarmo

  1. Paluuviite: Henkilökuva: Sakari | Puuhanurkka

  2. Paluuviite: AMK-eliitin itsensäkehumispäivä | Puuhanurkka

  3. Paluuviite: AmisAjot | Puuhanurkka

  4. Paluuviite: Urapolku 2014 | Puuhanurkka

  5. Paluuviite: Teknologiakurssi, Ryhmä 5 | Puuhanurkka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s